Filme & Seriale

Recomandari de filme din 2017

Anul 2017 a fost marcat de lansarea mai multor filme de comedie notabile. „Girls Trip”, regizat de Malcolm D. Lee, a avut premiera pe 21 iulie 2017 și a generat încasări globale de peste 140 de milioane de dolari.

Filmul prezintă povestea a patru prietene care călătoresc la New Orleans pentru Essence Music Festival și are în distribuție actrițe precum Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith și Tiffany Haddish. „The Big Sick”, lansat pe 23 iunie 2017, este o comedie romantică bazată pe relația reală dintre scenariștii Kumail Nanjiani și Emily V. Gordon.

Regizat de Michael Showalter, filmul a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original și a fost lăudat pentru abordarea sa autentică a diferențelor culturale și a relațiilor de familie. Cu un buget de doar 5 milioane de dolari, filmul a generat încasări de peste 56 de milioane de dolari la nivel mondial. Ambele filme au fost bine primite de critici și public, contribuind semnificativ la succesul genului de comedie în 2017.

Filme de groază care au făcut senzație în 2017

Filme de groază inovatoare

Unul dintre aceste filme este „Get Out”, un thriller psihologic care a reușit să abordeze probleme sociale importante într-un mod inovator. Regizat de Jordan Peele, filmul a fost apreciat atât de critici, cât și de public, pentru povestea sa captivantă și pentru modul în care a reușit să aducă un suflu nou în genul de groază.

Adaptări de succes

Un alt film de groază care a făcut senzație în 2017 este „It”, o adaptare a celebrului roman al lui Stephen King. Cu o distribuție talentată și efecte speciale impresionante, filmul a reușit să aducă pe ecran teroarea și suspansul din paginile romanului lui King.

Impresii puternice

Cu o poveste captivantă și personaje memorabile, „It” a fost unul dintre cele mai apreciate filme de groază din 2017.

Filme dramatice care merită văzute din 2017

Anul 2017 a fost plin de filme dramatice care au reușit să impresioneze publicul prin povestile lor captivante și interpretările remarcabile ale actorilor. Unul dintre aceste filme este „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, o dramă puternică care urmărește povestea unei mame determinate să afle adevărul despre uciderea fiicei sale. Cu interpretări remarcabile ale lui Frances McDormand și Woody Harrelson, filmul a fost apreciat atât de critici, cât și de public, pentru modul în care abordează teme precum durerea, vinovăția și iertarea.

Un alt film dramatic care merită văzut din 2017 este „Call Me by Your Name”, o poveste sensibilă despre dragoste și descoperirea de sine. Situat în Italia anilor ’80, filmul urmărește povestea de dragoste dintre un adolescent și studentul care lucrează pentru tatăl său. Cu o cinematografie superbă și interpretări remarcabile, „Call Me by Your Name” a fost unul dintre cele mai apreciate filme dramatice din 2017.

Filme de acțiune care au impresionat în 2017

Pentru fanii genului de acțiune, anul 2017 a adus o serie de filme remarcabile care au reușit să impresioneze publicul prin secvențe spectaculoase și efecte speciale impresionante. Unul dintre aceste filme este „Wonder Woman”, o aventură plină de acțiune care urmărește povestea super-eroinei Wonder Woman în timpul Primului Război Mondial. Cu o interpretare memorabilă a lui Gal Gadot și regia talentată a lui Patty Jenkins, filmul a reușit să aducă pe ecran puterea și curajul unei super-eroine iconice.

Un alt film de acțiune care a impresionat în 2017 este „Baby Driver”, o poveste plină de adrenalină despre un șofer talentat care lucrează pentru un criminal periculos. Cu secvențe de curse spectaculoase și o coloană sonoră memorabilă, filmul regizat de Edgar Wright a reușit să cucerească publicul prin ritmul alert și acțiunea captivantă.

Filme documentare remarcabile din 2017

Anul 2017 a fost un an plin de filme documentare remarcabile care au reușit să abordeze subiecte importante și să aducă lumina asupra unor probleme sociale sau politice. Unul dintre aceste filme este „Icarus”, un documentar provocator care explorează problema dopajului în sporturile de performanță. Regizat de Bryan Fogel, filmul a reușit să aducă pe ecran investigația sa personală asupra dopajului și să pună sub semnul întrebării întregul sistem sportiv internațional.

Un alt film documentar remarcabil din 2017 este „Faces Places”, o călătorie emoționantă prin Franța al regizoarei Agnès Varda și fotograful JR. Filmul urmărește povestea lor captivantă în timp ce explorează frumusețea artei și a relațiilor umane. Cu o abordare sensibilă și umor subtil, „Faces Places” a fost unul dintre cele mai apreciate filme documentare din 2017.

Filme de animație pentru toate vârstele din 2017

Filme romantice care au cucerit publicul în 2017

Pentru fanii genului romantic, anul 2017 a adus o serie de filme remarcabile care au reușit să aducă emoție și pasiune pe ecran. Unul dintre aceste filme este „The Shape of Water”, o poveste captivantă despre dragoste și diferențe sociale regizată de Guillermo del Toro. Cu o cinematografie superbă și interpretări remarcabile ale lui Sally Hawkins și Doug Jones, filmul a reușit să cucerească publicul prin povestea sa originală și atmosfera sa fermecătoare.

Un alt film romantic care a făcut senzație în 2017 este „La La Land”, o poveste plină de farmec despre visuri, iubire și sacrificiu în lumea showbiz-ului din Los Angeles. Cu interpretările memorabile ale lui Ryan Gosling și Emma Stone și coloana sonoră captivantă, filmul regizat de Damien Chazelle a reușit să aducă pe ecran magia și romantismul Hollywood-ului clasic.

Dacă ești un cinefil în căutare de recomandări de filme din 2017, ar trebui să arunci o privire la acest articol de pe MediaPub. Aici vei găsi o listă cuprinzătoare a celor mai bune filme din acel an, care merită să fie văzute. De la drame și comedii, până la filme de acțiune și documentare, această listă acoperă o gamă largă de genuri și este perfectă pentru a-ți face planuri de vizionare pentru următoarea perioadă. Pentru a-ți completa experiența de vizionare, poți să consulți și acest articol despre cum să alegi televizorul perfect pentru nevoile tale, pentru a te asigura că vei avea parte de cea mai bună calitate a imaginii. (sursa)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button